Gaven i maven™ Metodebog

Bogen, Gaven i maven™ Metodebog, er blevet udviklet via min daglige behandling. Jeg har i alle 28 år på min klinik forsøgt at fjerne så meget som muligt af “smerten ved at være menneske”. Jeg har spurgt kroppen via kinesiologi om mangt og meget. Og er nået langt omkring, med de spørgsmål. Jeg har ligesom de fleste andre mennesker altid vidst, at det ikke er det, du er bevidst om, der stresser, men det du ikke er bevidst om. Maven repræsenterer det ubevidste. Vi kender alle udtryk som “Jeg kan ikke fordøje det, “jeg kan ikke rumme det”, “Jeg har en god/dårlig mavefornemmelse” og mange andre udtryk. Jeg har fundet utallige udtryk for en dårlig mavefølelse og kun et udtryk, der er positivt. Jeg faldt “tilfældigt” over en bog, der hedder “Hjertet og Solar Plexus. Vor tids største udfordring” af Jes Dietrich. I denne bog skriver Jes Dietrich som esoteriker, “at det erde færreste mennesker på jorden, der er færdig med deres Solar Plexus og der af denne grund venter os mange liv, med at bevidstgøre.”

Bogen kan købes i paperback her og som e-bog her og som lydbog her

Hør podcast om Gaven i maven … Soultalk #79 med Kisser Paludan og Gina Asbjerg

Hør samtale mellem Gina Asbjerg og Kisser Paludan
Efterår 2021

 

Dette blev startskuddet til bogen. Via din “Skodliste” og de temaer jeg har nævnt i bogen/ eller ved fælles hjælp under behandling, bevidstgør vi det ubevidste og flytter det op i hjertet, hvor du kan mestre den følelse, der gjorde dig til offer, for dine følelser. Når der ligger bare 2 ting I din mave, føler din krop sig stresset 10 ud af 10 gange. De fleste mennesker har et sted imellem 20 og 60 til 70 ting liggende I maven. Så der er ikke noget at sige til, at dette kan kræve nogle liv, for at få det bevidstgjort.

 

Gaven i maven™ er et fantastisk værktøj, som selv ganske små børn mestrer.

Mennesket har 5 % bevidst bevidsthed, hvad enten du er psykiater eller som de fleste. Din krop føler sig heller ikke mødt og forstået, når der ligger ting I din mave. Har du f.eks lagt fremtiden og “om du får gjort det du skal i det her liv” ned i din mave, ja, så aner din mave ikke hvad den skal stille op med disse problemstillinger. Og når der ligger problemer/trælse oplevelser i din mave, får du ikke glæde af mavens gaver. Det er din mave der sørger for 75 til 95 % af dit immunforsvar. Det er din mave, der sørger for en god fordøjelse og maven er dit personlige kraftcenter. Maven producerer, opbevarer og forbruger 95 % af det gode humørhormon Serotonin. 5 % Serotonin produceres, opbevares og forbruges I hovedet.

Lyt til Gaven i maven™ på podcast. På Florian.dk kan du høre om indsigterne og om hvordan du får bevidstgjort det ubevidste I din mave.

Udarbejdelse af din Skodliste.

Du skal lave en skriftlig skodliste på et stykke papir. Dette papir medbringer du til behandlingen. Det er ikke til at arbejde med under behandlingen, hvis din Skodliste er skrevet på din telefon, eller på din computer. Det er selvfølgelig lettest at læse computerskrift, – men tydelig håndskrift er også okay.
Det fremgår klart med masser af eksempler i bogen og på podcasten, hvad skodting kan være. Det er ganske enkelt de ting, der ikke har været rare i dit liv.
Det kan være svigt, ydmygelser, skuffelser, tab, sorger og lignende.
Du starter ganske enkelt med din barndom – og skriver om de traumer du kan huske.
F.eks. Da min mor sagde “Gid jeg aldrig havde fået dig”.
Da min mormor, der var mit helle – døde da jeg var 6 år.
At min far, klart favoritiserede mine brødre.
Da min lærer kaldte mig en kommagris.
Da min hund Baloo døde.
Sådan gennemgår du dit liv – fra det tidspunkt du kan erindre og til den dag i dag. Skriv det klart og kortfattet – for du og din krop VED jo hvad sætningen indebærer.
Bliver det alt for lange afsnit, ved hver problemstilling, går der for meget tid med at jeg skal læse det op.
Det skal dog siges – at det er din barndom, du skal give aktiemajoriteten. For du har jo ikke en bevidst bevidsthed i din barndom fra 0 til 6 år. Så alle følelserne omkring disse hændelser, ligger den dag i dag i din mave, og er lige så virkelige som, hvis det skete lige her og nu.Husk din mave repræsenterer dit indre barn, dit jeg, dit mig, dit Ego dannes fra du er 0- 3 år.
Og det er jo det ubevidste, de følelser, de negative hændelser der lægger grundlaget for din stress og manglende trivsel i dag.

Prøv eventuelt selv at se, om du kan få øje på et gennemgående tema på din Skodliste.
At du ikke bliver set som den du er. At folk går over dine grænser. At du lader folk dominere dig. At du altid er den, der hjælper andre. Eller lignende.

Rigtig godt arbejdslyst.
Du skal ikke fortvivle, hvis du ikke kan huske så meget fra din barndom. Det er helt almindeligt, hvis du er opdraget efter “kyllinge opdrætsmetoden”
Så finder vi ud af skodtingene i fællesskab, ganske enkelt ved at jeg spørger din krop via kinesiologi.

gaven-nordjyske_low

gaven-famjour1-(1)_low

 

 

anmeldelse saxo1

gaven i mavenvurdering