Om

Jeg er uddannet som sygeplejerske i 1982 i Næstved. Herefter arbejdede jeg på Københavns Kommune hospital. I løbet af de næste 6 år arbejdede jeg på henholdsvis medicinsk, reumatologisk og ortopædkirurgisk afdeling. Den sidst nævnte afdeling gav mig interessen for det ukonventionelle også kaldet det alternative, idet samtlige af fysioterapeuterne benyttede sig af kinesiologi til patienternes genoptræning, ligesom en læge mesterligt gav akupunktur mod fantomsmerter.

Derfor startede jeg, mens jeg stadig arbejdede, med at tage zoneterapiuddannelsen på Helseskolen i Søborg hos Solveig Lauborg. Derefter tog jeg hele akupunktur og øre akupunktur uddannelsen samme sted hos Per og Carsten Lauborg. Dernæst kom kinesiologi uddannelsen hos Grethe Fremmeing. Som følge af denne uddannelse opstod muligheden for at teste vedrørende allergi, psykiske problemer, vitamin og evt. mineral mangler. Jeg har også taget uddannelsen i Bach’s blomstermedicin. Er ligeledes kendt med de fleste homøopatiske præparater. Alt har været en leg at tilegne sig, idet jeg jo hele tiden har haft min anatomi og fysiologi samt sygdomslæren på rygradden. Det er og har været en ufattelig spændende udviklingsvej – der heldigvis aldrig stopper, når ens interesse er der.

De sidste mange år har jeg ikke deltaget i egentlig undervisning, idet ideerne til yderligere vækst kommer via dagligdagens arbejde. Her kom ideen til bogen Gaven i maven™. Metoden der kan bevidstgøre alt det ubevidste. Det der giver stress. Jeg er utrolig stolt af at denne bog og at denne metode har vakt så stor genklang hos mine klienter, læsere, i diverse bladartikler og ikke mindst at metoden har vakt en interesse hos psykologer, psykiatere, psykoterapeuter med flere fagfolk. De er til dels selv kommet til en behandling, for at “få tømt deres maver”, men også til en erkendelse af, at vi har fået en krop for at bruge den. Det nytter ikke kun at løse “psykiske tilstande” via hovedet. Din mave reagerer nemlig 400 til 800 gange hurtigere end din hjerne. Af samme grund, har jeg haft nogle meget medtagne patienter, fra ovenstående faggruppe til behandling. For som fagpersonalet har forstået: Du kan tale i timevis om et problem, uden at det hjælper særlig meget, hvis problemet ligger i maven. For din mave reagerer som sagt så meget hurtigere end du kan nå at tænke og det gør den via associationer. Din mave tager altså følelsesmæssigt fusen på dig. Her kan du høre hvad metoden går ud på www.florian.dk

Gaven i maven™ Metodebog af Gina Asbjerg, forlaget Griffle, 2019.

 

“Jeg ser det som en fantastisk gave, at jeg nu er mig, som du har givet mig, og mere til. Du har reddet mit liv! En ny begyndelse.
Kære elskelige Gina, jeg ønsker dig alt godt.”
Monica P.